Capcom, Yeni Resident Evil Oyunu Project Resistance'ı 9 Eylül'de Tanıtacak

Tokyo Game Show'u bekleyelim

Capcom, yeni Resident Evil oyununun teaser web sitesini hayata geçirdi! Şimdilik Project Resistance ismiyle anılan oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak ve resmi duyurusu 9 Eylül günü, Türkiye saatiyle 18:00'de gerçekleştirilecek.

Beklediğimiz saat geldiğinde oyunun duyuru fragmanı Resident Evil'ın YouTube sayfası üzerinden yayınlanacak.

Capcom, Project Resistance'ın 12 - 15 Eylül tarihleri arasında Tokyo'da düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2019'da gösterileceğini de duyurdu. Fuarda geliştirme ekibi oyunun içinden görüntüleri de ilk kez dünyayla paylaşacak. Tokyo Game Show'a katılacak olan oyuncular da önceden isimlerini kaydettirerek Project Resistance oynama şansı elde edebilecekler.


Daha önceden Capcom'un yeni Resident Evil oyununu ilk olarak Resident Evil Elçilerine test ettireceğini öğrenmiştik. Testlerin yapılacağı tarihler 8 - 9 Eylül olarak belirtilmişti, yani oyunun resmi duyurusundan önce bazı oyuncular oyunu bizzat oynamış olacaklar.

Şimdi aklımızdaki soru bunun yeni bir oyun mu, yoksa yeni bir remake mi olduğu. Ortada dolanan söylentiler, bunun ana serinin bir oyunu olmadığını, 4 oyuncunun 1 yaratığa karşı mücadele edeceği tarzda bir yan oyun olacağını işaret ediyor. Oyun TGS'de oynanabilir durumda olacaksa, çıkış tarihi de çok uzak değil demektir.

Merak ettiğimiz soruların cevaplarını gelecek hafta öğreneceğiz.

EDIT: Reddit'te bir kullanıcı henüz yayınlanmamış videodan thumbnail görüntüleri almayı başarmış. Bu görsellere bakınca da oyunun gerçekten de 4 oyunculu bir co-op oyun olma ihtimalinin iyice ağır bastığını söyleyebiliriz. Outbreak benzeri bir oyun görebiliriz yani.

YORUMLAR
ocelot1789
30 Ağustos 2019 03:00

Outbreak kafasında bir oyunu çok isterim. Çok realistik ögeleri olan güzel bir Co-op oyundu.

Parolamı Unuttum