Casey Affleck: "Ben Affleck Batman Olmayacak"

Neler oluyor yahu?

Nihayet beyaz perdede doğru düzgün bir Batman izledik diye başımıza gelmeyen kalmadı. Aylardır Ben Affleck'in Batman'i oynamaya devam edip etmeyeceği konuşuluyor.

En son Comic-Con'da Justice League paneli esnasında "olur mu hiç öyle şey manyak mısınız" diyerek iddiaları reddetmişti Ben Affleck. İçimiz rahatlamış, nihayet bu konuyu rafa kaldırmıştık. Fakat Ben Affleck'in Oscar Ödüllü kardeşi Casey Affleck katıldığı bir radyo programında ortalığı karıştırdı. Röportaj esnasında konu Ben Affleck ve Batman'e geldiğinde Casey "harika bir Batman oldu ama ne yazık ki devam etmeyecek" dedi ve bir anda interneti kırmayı başardı. Daha sonra "inandınız mı yahu son dakika haberi mi yaptınız trollüyordum" diyerek konuyu geçiştirmeye çalışan Casey gerçekten trollüyor muydu yoksa geri adım mı atmaya çalıştı bilmiyoruz. 

>Jeffrey Dean Morgan'dan Batman Olur Mu?

Şu an Matt Reeves, Ben Affleck ve Geoff Johns'un senaryo üzerinde çalıştığı, önümüzdeki sene çekimlere başlanacağı söyleniyor. Korkarım Flashpoint filmi ile Ben Affleck'e güle güle diyebiliriz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum