Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD Yolda, İlk Görseller İçeride

Aynada kaderimizi HD olarak görebileceğiz

Castlevania: Lords of Shadow'un 3DS için çıkmış devam oyunu Mirror of Fate, PS3 ve 360 için HD olarak yeniden hazırlanıyor. Çıkış tarihi 31 Ekim.

Mirror of Fate, Lord of Shadow'un 25 yıl sonrasında geçiyor. Hikâyesi Gabriel Belmont'un oğlu Trevor Belmont'u ve torunu Simon Belmont'u konu alıyor. Brother of Light şövaylesi olan Trevor babası tarafından öldürülen annesinin intikamını almak üzere yola koyulur, olaylar gelişir... Ayrıca bir zamanlar Gabriel Belmont olarak bilinen kişi artık Dracula'dır.

Oyunun bu HD versiyonunda online liderlik tablosu, "Boss Rush" modu ve Lords of Shadow 2'nin demosuna erken erişim hakkı da bulunacak. Daha gelişmiş grafikleri söylememe bile gerek yok ama tabii bir Lords of Shadow görselliği de beklemeyin derim, 3DS oyunu neticede.

Bunun dışında yine 31 Ekim'de Castlevania: Lords of Shadow Collection adında bir paket çıkacak ve içerisinde Mirror of Fate HD'nin yanı sıra Lords of Shadow, Reverie (DLC) ve Resurrection (DLC) da bulunacak.

Lords of Shadow'un önümüzdeki hafta PC için de geleceğini düşünürsek Mirror of Fate HD'nin bir gün PC yüzü görme ihtimali de sıfır değil kanımca.

Mirror of Fate HD'nin ilk yayınlanan ekran görüntüleri için sizi şöyle alalım:

castlevania-mirror-of-fate-hd-big2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum