CD Projekt Red CEO'sundan Yeni Witcher Sinyali Geldi

Şimdiden tahminlere başlasak mı?

CDPR şu aralar harıl harıl Cyberpunk 2077 üzerinde çalışıyor olsa da stüdyonun The Witcher dünyasına dönüp dönmeyeceği sorusu en çok merak edilen şeylerin başında geliyor. CDPR'ın er ya da geç The Witcher dünyasına döneceğini düşünenlerden olduğumu biliyorsunuz, yakın zamanda Geralt'ın seslendirme sanatçısı Doug Cockle'ın "Geralt'ı Seslendiren Doug Cockle 'The Witcher 4 Ciri'ye Odaklanmalı' Diyor " açıklamasının ardından bu sefer de CDPR'nın en üst isminden, stüdyonun CEO'su Adam Kicinski'den son derece olumlu bir açıklama geldi.

Kicinski Polonya'daki Bankier.pl sitesine verdiği röportajda şunları söyledi:

"İlk üç Witcher oyunu bir üçlemeydi ve o üçleme tamamlandı, yani bir sonraki oyuna The Witcher 4 dememiz mümkün değil. Bu elbette ki üzerinde onlarca yıl çalıştığımız The Witcher dünyasından ayrılacağımız anlamına gelmiyor. The Witcher, stüdyomuzun gelecekte de oyunlar çıkaracağı iki seriden biri. Maalesef şu an bunun hakkında daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim."

Daha önce de CDPR'ın kurucu ortaklarından Marcin Iwiński, The Witcher dünyasının kendileri için son derece önemli olduğunu ve bu dünyayı terk etmeye niyetli olmadıklarını söylemişti.

Aslında tüm bunlardan çıkan sonuç son derece basit. Yeni The Witcher oyunu, hatta oyunları göreceğiz. Bunların başrollerinde Geralt da olabilir, başka bir Witcher da. Ama hikayeleri üçlemeyle alakalı olmayacak, The Witcher üçlemesi başladı ve bitti. Bu konuda herhangi bir ilerleme görmek için öncelikle Cyberpunk 2077'nin çıkmasını bekleyeceğiz. Kicinski, Cyberpunk 2077 üzerinde çalışan gelişticisi sayısının 350'den fazla olduğunu da söylemiş. Zaten şu sıralar başka bir oyuna ayıracak kaynakları olduğunu sanmıyorum. Ama Cyberpunk 2077 sonrasında yeni Witcher dedikoduları da hızlanarak devam edecek, orası kesin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum