CD Projekt Red’in Yeni İş İlanı Cyberpunk 2077’nin Çıkış Takviminin Yaklaştığına İşaret Ediyor

Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihi E3'te duyurulur mu dersiniz?

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 üzerindeki çalışmalarına tam gaz devam ediyor bilindiği üzere. Nitekim yakın dönemde yatırımcılar ile paylaşılan bilgi oyunun geliştirime sürecinde son kısma gelindiği yönündeydi. E3'te oyunun gösterileceğini de biliyoruz. Bu gösterim esnasında çıkış tarihinin ilan edilebileceği düşünülüyor.

Son olarak CDPR tarafından verilen bir iş ilanı ile takipçilerinin radarına takıldı Cyberpunk 2077. İlan "Release Manager" pozisyonu için verilmiş. İsminden de anlaşıldığı üzere, oyun çıkış süreçlerini yönetecek bir personel aranıyor bu ilan ile. Dilerseniz ilan metnine şu adresten ulaşabilir, daha detaylı fikir sahibi olabilirsiniz.

İlan metninde Cyberpunk 2077 ismi zikredilmemiş olsa da stüdyonun halihazırda en öncelikli çalışmasının bu oyun olduğu ve çok büyük bir sürpriz (?) yapmazlarsa önümüzdeki dönemde ilk çıkartacakları oyunun da bu olduğu göz önünde bulundurularak bu pozisyon için istihdam edilecek kişinin ilk işinin Cyberpunk 2077'nin çıkış sürecini yönetmek olacağı ileri sürülebilir. Buradan hareketle, oyunun çıkış sürecine çok yaklaşıldığı, çıkış tarihi ilanının da E3 sunumunda yapılacağı tahmin ediliyor.

Bakalım tahminler tutacak, çıkış takvimi E3'te paylaşılacak mı. Merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum