CD Projekt RED'den Çalışanlarına Cyberpunk 2077 Sürprizi

Ama, ama, şu gitarın güzelliği?

Cyberpunk 2077'nin çıkışının Eylül ayına ertelenmesi hepimizi üzdü. Ancak sonrasında gelen "oyun çıkana kadar stüdyo genelinde crunch uygulanacak, yoğun biçimde fazla mesai yapılacak" açıklamaları da pek de hoş olmadı. Oyun sektöründen gelen bu tür crunch haberleri, eleştirileri de beraberinde getiriyor ve CDPR da bundan nasibini almaya başladı.

Ancak tüm bu gelişmelerin yanı sıra firma içinden ilgi çekici bir haberle karşınızdayız şimdi, daha bir iç açıcı cinsten bir haber. Bazı büyük firmaların çalışanlarına yıldönümlerinde çeşitli hediyeler verdiğini biliyoruz, örneğin Blizzard'ın hediyeleri oldukça meşhurdur. CD Projekt RED de yıldönümü hediyelerini o an hangi oyun üzerinde çalışıyorlarsa o temadan seçiyor ve şu an geliştirdikleri oyun Cyberpunk 2077 olduğu için de bu hediyeler bu sefer bayağı bir abartı ve özenilecek cinsten olmuş.

Hediyeler arasında Cyberpunk 2077 temalı gitarlar ve deri ceketler var, daha ne olsun? Tüm hediyeler farklı estetik görünümlere sahip ve bazılarının üzerlerinde kaçıncı yıldönümü olduğuna dair de notlar var.

Böyle güzel hediyelerin manevi değerini düşünebiliyor musunuz?

Cyberpunk 2077, yeni bir erteleme olmadığı taktirde 17 Eylül 2020 tarihinde PC, PS4, Xbox One ve Stadia için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum