CDPR, Cyberpunk 2077 Phantom Liberty’yi Resmen Duyurdu

İlk ve son genişleme paketi olabilir

Cyberpunk 2077’nin ne kadar sancılı bir çıkış dönemi yaşadığı malumunuz. Sonrasında da geliştirme takvimi birçok kez değişti, başta belirtilen ek paketlerin gelişi ertelendikçe ertelendi. Bütün bu sürecin ardından ilk (ve belki de son) ek paketin resmi duyurusu en sonunda geldi.

Phantom Liberty, Nighty City’nin yeni bir bölgesinde geçecek bir casusluk hikayesi sunacak bizlere. Fragman 1 dakika bile sürmüyor. Arkaplanda kahramanımız V’nin “Yeni Amerika Birleşik Devletleri’ne sonsuz bağlılık” yemini ettiğini duyuyoruz. Sonrasında da Johnny, bunun hiç de iyi bir fikir olmadığı yorumunda bulunuyor.

Gelelim neden bunun planlanan tek genişleme paketi olabileceği ile ilgili konuya. Fragmana yorum yapan kullanıcılardan Jonna Dragneel, “Bu genişleme paketi oldukça ilgimi çekiyor. Bu oyunun çok fazla potansiyeli olduğu için gelecekte daha fazla genişleme paketi çıkacağını umuyorum” diyor ve Cyberpunk 2077 hesabından bu yoruma verilen cevapta “İlginizi çektiğini duymaktan dolayı memnun olduk. Gelecek içerikler meselesine gelirsek, Phantom Liberty, Cyberpunk 2077 için planlanan tek genişleme paketi” deniliyor.

> Cyberpunk 2077 - İnceleme

Halbuki daha önce planlar bu şekilde değildi. Demek ki, artık o kadar da uzun vadeli planları yok. Yine de bu pakete bir şans vermek niyetindeyim kendi adıma. Yoruma katılıyorum, potansiyeli yüksek bir oyun, ama ne yazık ki iyi yönetilemeyen bir süreç var ortada. Umarım bu ek paket işleri bir miktar toparlar.

Phantom Liberty, 2023 yılında PC, PS5, Xbox Series X/S ve Stadia için çıkış yapacak. Bakalım CDPR, The Witcher 3’teki ek paket performansını Cyberpunk 2077’de de sürdürebilecek mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum