CDPR, Cyberpunk 2077 Çetelerinin Logolarını Paylaştı

Yüksek çözünürlüklü logolar emrinizde

Cyberpunk 2077'in çıkışı için geri sayımımız devam ediyor, oyun 17 Eylül 2020 tarihinde çıkacak. Tabii yazıya bıraktığım onca ipucuna rağmen geçen haftaki şakama inananlar bir anlığına da olsa oyunun 1 Nisan 2021'de çıkacağını düşünmüşlerdi ama neyse ki öyle bir şey yok :) Ama kabul edin ki güzel bir şakaydı.

CD Projekt Red yeni bir yarışma duyurdu, Cyber-up Your PC ismindeki bu kasa modlama yarışmasında kendi PC kasa modlama tasarımını yapıp katılacaksınız ve eğer tasarımınız jüri tarafından seçilirse profesyonel bir kasa modlayıcı ile birlikte çalışarak bu tasarımınız hayata geçirilecek. 17 Mayıs'a kadar katılabileceğiniz yarışmanın detaylarını şurada bulabilirsiniz.

"Çete logosu diye geldik, kasa yarışması çıktı" demeyin. Çünkü CDPR, tasarımlarınızda kullanmanız için çeşitli görseller paylaştı ve bunlar arasında oyundaki yedi çetenin yüksek kaliteli logoları da mevcut. Bu tasarımların bazılarını ilk defa görüyoruz ve hiçbirini de daha önce böyle yüksek kalitede görmemiştik.

6th Street, Animals, Maelstrom, Moxes, Tyger Claw, Valentinos ve Voodoo Boys çetelerinin logolarını siz de aşağıda görebilir, isterseniz siz de kasa tasarım yarışmasına katılabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum