CDPR, Cyberpunk 2077'nin Konsol Versiyonlarını İade Almaya Başladı

Kutulu veya dijital fark etmez

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin PS4 ve Xbox One konsol versiyonlarının mevcut durumları için özür dileyerek, dileyen oyuncuların oyunları iade edebileceklerini açıkladı.

Oyunun PS4 ve Xbox One versiyonlarını oyunun çıkışından önce göstermediklerini ve bu yüzden oyunculara bu platformlardaki durum hakkında yeterli bilgi sağlayamadıklarını söyleyen CD Projekt RED, stüdyo olarak bu durumdan üzgün olduklarını belirtmiş yaptığı açıklamada.

Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının da düzeltileceği sözünü veren CDPR, "oyun yüksek konfigürasyonlu bir PC veya yeni nesil konsoldaki gibi görünmeyecek, ama şimdiye oranla o deneyime çok daha yakın olacak" da demiş.

İlk etapta bir hafta içerisinde bir güncelleme geleceğini, Ocak ve Şubat aylrında ise iki büyük güncelleme yayınlanacağını söyleyen CDPR, bu kadar beklemek istemeyen oyuncuların da dijital versiyon için PSN ve Xbox iade sistemleri üzerinden oyunlarını iade edebileceklerini, oyunu kutulu alanların ise önce satın aldıkları yere başvurabileceklerini, sorun yaşamaları halinde de 21 Aralık'a kadar [email protected] adresinden kendileriyle iletişime geçilebileceğini eklemiş.

Oyun şu an yeni nesil konsollarda da geri uyumluluk ile çalışıyor, yeni nesil sürüm ise 2021 yılında yayınlanacak.

YORUMLAR
darkrockv7
14 Aralık 2020 22:58

Afedersin de CDPR sıçtın batırdın, yalan söyledin insanlara. İyice sıvıyorsun resmen. Geliştirici ekip yeterince crunch yapmamış gibi bir de o insanlara sizin pisliğini temizlemek için tekrardan crunch yaptıracaksın. Yine gördük ki bu şirketler ve salak yöneticileri bir günde bütün kredilerini tüketip, uzun uğraşlarla oluşturulan güveni yerle bir etmekte üstlerine yok.

Kaan
14 Aralık 2020 18:15

CDPR için istikbal harbi g*tlerdeymiş. 23 studios'un g*tüne dönmüşler. 

mokanalpa
14 Aralık 2020 13:55

Madem neden zamanında söylemediniz yapılan tam bir şerefsizlihala yalan konuşuyorlar yok yeni nesil için  göstermişler 7 yıl önce yeni nesil mi vardı,şimdiki nesle için oyunu çıkartsalar bile çok kötü olacak yok yeni besle yaklaşacakmış inanmıyorum 

sSnake
mokanalpa
14 Aralık 2020 14:42

Şunu biri çerçeveletsin.


Parolamı Unuttum