CDPR’dan Yeni Bir Gwent Oyunu Geliyor!

How about a round of Gwent?

The Witcher 3: Wild Hunt’ta ilk iki oyunda bol bol oynadığımız zar oyunu yoktu belki ama en az onun kadar eğlenceli, hatta bağımlılık yapıcı başka bir şey karşıladı bizi bu sefer: Gwent

Tüm destelerimi tamamlayacağım, tüm nadir kartları bulacağım diye yollardan kaç kere saptığımı, o balıkçı kasabasındaki adi satıcıyı yenmek için kaç kere uğraştığımı (ve her seferinde boyumun ölçüsünü aldığımı) bir ben bilirim bir de Roach. 200’e yakın oyun saatimin hatırı sayılır bir kısmını Gwent atarak geçirmişimdir muhtemelen. Peki pişman mıyım? Hayır! Daha fazlasına evet der miyim? Kesinlikle!

O nedenle CDPR’ın birkaç gün önce Gwent: The Witcher Card Game adlı bir IP’nin lisansını almak için başvurduğunu duyduğumda çok sevindim! Nerdleakssitesinde dün yayınlanan haberde başvurunun video oyunları ve yazılım statüsünde yapıldığı belirtiliyor. Yani dijital olacağına kesin gözle bakabiliriz.

Gwent’in hangi platformlara geleceğiyle ilgili henüz bir bilgi olmasa da işin içinde mobil cihazların da olacağını ve Hearthstone’un izinden gideceğini tahmin ediyorum. CDPR gibi oyuncu dostu bir firmanın mobil oyun sektörüne nasıl yaklaşacağını ve ne gibi değişiklikleri göze alacağını görmek de ilginç olacak doğrusu.

Biterken çalıyordu:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum