Cehennem'den Kaçtığımız Agony’nin İlk 10 Dakikasını İzleyin

Muska, tütsü ve kutsal su adına

Polonya menşeli bağımsız oyun yapımcısı Madmind Studios’un yaklaşık iki yıldır geliştirdiği ve çıkışına artık sayılı günler kalan Agony’den oyunun ilk 12 dakikasını bizlere sunan, uzun ve kapkaranlık bir oynanış videosu geldi. Karanlık derken ciddi anlamda karanlık, ekranınızın ışığını biraz açmanız gerekebilir.

Videoda görebildiğimiz kadarıyla ölmeden önce şeytanla bir anlaşma yapıp ruhunu satan ve bunun karşılığında da Cehennem’e düşen Amraphel adında bir adamı canlandırıyoruz. Oynanış genel olarak çeşitli bulmacaları çözerek kapıları açmak, Cehennem’in karanlık koridorlarında ilerlemek, çeşitli mühürleri tamamlayıp gizli geçitler bulmak ve işkence gören diğer insanlarla konuşmak üzerine kurulu gibi…

> Agony'nin Yapımcıları Cayır Cayır Yanan Sorularımızı Yanıtladı
Agony’nin Yeni Oyun Modu Açıklandı

Özellikle Cehennem tasvirleri ve mekân tasarımları çok hoş görünüyor. Ama sağda solda bulunan notları okuyarak hikâye hakkında bilgi parçacıkları öğrenme mekaniği bu oyuna pek gitmemiş bence.

Lafı fazla uzatıp seyir zevkinizi kaçırmadan önce sizi videoyla baş başa bırakıyorum. Agony sadece iki gün sonra, 29 Mayıs’ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum