Charlie Cox, Spider-Man 3'te Daredevil'ı Canlandıracağı İddialarını Yalanladı

Belki başka bir sinematik evrende yollarımız yeniden kesişir...

Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü Spider-Man filmi için oldukça fazla sayıda iddia gündeme geliyor. Özellikle filmin kötü adamının kim olacağı konusunda halen bir kesinlik olmayışı spekülasyonların ucunu açık bırakıyor. Filmle ilgili bugüne kadar gelen en heyecan verici iddia ise Netflix dizisinde Daredevil'ı canlandıran Charlie Cox'un karakterini bu filmde de canlandıracağı yönündeydi. Ancak başarılı aktör bu durumu yalanladı.

Comicbook'a konuşan Cox, "Bu söylentilerden haberim yok ancak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki bu benim Daredevil'im olmayacak. Ben bu filme dahil değilim. Eğer Daredevil iddiaları doğruysa bile bu benimle değil başka bir aktörle olacak. Orada harika zaman geçirdim ve bu karakteri oynayabildiğim süreç için minnettarım. Tabii ki bu işi yeniden yapmak isterim, yeniden dahil olmaya hazırım. Marvel filmlerinin bir hayranı olarak ortaya çıkan küçük detayları gerçekten çok seviyorum. Ancak biz sadece Netflix'te yer alıyorduk ve bazı yasal sebeplerden ötürü çok fazla şey yapamıyorduk. Nedenini halen bilemiyorum. Ancak ben Jessica ve Matt'in arka planda gözükmesi fikrini veya Matt'in Peter Parker'ın avukatı olması fikrini seviyorum. Bence bu gerçekten harika olurdu." dedi.

Eğer Marvel Sinematik Evreni gerçekten bir Daredevil arıyorsa bence Charlie Cox bu rol için kendini yeterince ispatladı. Spider-Man 3 ile birlikte kimliği açığa çıkmış bir Peter Parker göreceğimiz için mahkeme sahneleri görmemiz de oldukça olası gözüküyordu ama Charlie Cox'un canlandırmayacağı yeni bir Matt Murdock'a hazır mıyız kestirmek güç. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum