Charlie Cox'un Canlandırdığı Daredevil, Spider-Man'in Avukatı Olabilir

Güzel haberler

Netflix tarafından hazırlanan Marvel dizileri hayranlar tarafından büyük bir beğeniyle izleniyordu. Özellikle Punisher ve Daredevil dizilerinin ciddi bir hayran kitlesi var. Charlie Cox'un başrolünde yer aldığı Daredevil dizisi zaten Netflix'in gelmiş geçmiş en popüler dizilerinden birisi. Bunların iptali hepimizi üzdü ancak Daredevil'i bu kez beyaz perde de görme şansımız var. 

Spider-Man'in Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüşünün ardından üçüncü bir Spider-Man filmi için hazırlıklar başladı. 2021 yılının Temmuz ayında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminde Daredevil'ı görebiliriz. We Got This Covered'ın haberine göre Far From Home sonunda kimliği açığa çıkan Peter Parker'ın avukatı Matt Murdock olabilir. 


Tabii Marvel'ın bir She-Hulk dizisi içinde hazırlıklara başladığını biliyoruz. Jennifer Walters da tıpkı Matt gibi bir avukat ve Peter'ın yeni filmde avukatı olabilir. Çizgi romanlarda 1989 yılında yayınlanan Trial of the Incredible Hulk çizgi romanında Matt Murdock, Bruce Banner'ın avukatlığını yapmıştı. Ayrıca Bob Gale'in Daredevil serisinde yine Spidey ve Matt bir duruşmaya çıkmış. Daredevil ile Matt'in aynı yerde olmasını sağlamak için Peter Parker, Daredevil kostümünü giyip duruşmaya gelmişti. 

Matt ile Peter arasında oldukça güzel ve karşılıklı saygıya dayanan bir ilişki var, bunun beyaz perdeye yansıması elbette harika olacaktır. Ancak MCU'nun yarattığı Spider-Man imajını düşününce sanki duruşmalar, avukatlar ve bu tarz ciddi işler pek Tom Holland'ın Peter Parker'ına uymayan şeyler gibi gözüküyor. Bakalım MCU'nun üçüncü Spider-Man filminde mahallemizin sevimli komşusunun avukatı kim olacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum