Stephanie Beatriz She-Hulk'ı Canlandırmak İstiyor

Her genç oyuncunun hayali bir MCU rolü

Marvel Sinematik Evreni, oyuncular için son dönemlerin en cazip yeri olabilir. Filmlerin gişede büyük gelire imza atması, popülerlik ve özgeçmişe yazılacak büyük bir iş. Tüm bu fırsatlar çoğu oyuncuya oldukça çekici geliyor. Stephanie Beatriz de bunlardan birisi. Başarılı aktris, Disney+ için yeni duyurulan She-Hulk dizisinde başrolü istediğini açıkladı. 

Brooklyn Nine-Nine dizisinde Dedektif Rosa Diaz karakterini canlandıran başarılı aktris, kendisini Jennifer Walters yani She-Hulk olarak görmek istediğini belirtti. Bu konuda çıkan hayran yorumlarının ardından oldukça heyecanlanan Beatriz, rolü kapmak için çalışmalara bile başlamış. 


Entertainment Tonight'a konuşan Stephanie Beatriz, "Bu durum gerçekten oldukça mutlu edici. Bu rolü oynayabilmek için ölebilirim. She-Hulk, o evrendeki en iyi karakterlerden birisi. Bu söylentilerden bazılarını okuduktann sonra antrenmanlarımı da sıklaştırdım. Bence bu durum hayranlar için de heyecan verici olacaktır." dedi. 

Marvel Stüdyoları tarafından D23 sırasında duyurulan She-Hulk dizisi, Disney+ üzerinden yayınlanacak. Ancak şu an için diziyle ilgili bir yayın tarihi ya da kadro açıklaması yapılmış değil. Bence Stephanie Beatriz en azından B99'da bize gösterdiği haliyle bu role yakışacaktır. Bakalım MCU'nun Jennifer Walters'ı kim olacak? 

YORUMLAR
Mehmet
20 Eylül 2019 14:12

Hocam sayfada haberleri açmak bazen dakikalar sürüyor. Yorum yapmak istediğimizde "expired" sorunu oluşuyor, tekrar giriş yapmak falan gerekiyor. Siz bunları acele düzeltemezseniz bu site bitecek. Bunu Oyungezer hastası bir okuyucu ve takipçiniz olarak söylüyorum. Umarım bir çözüm bulursunuz

Parolamı Unuttum