Chernobyl'in Yaratıcısından The Last of Us Dizisi Geliyor!

İşin içinde Neil Druckmann da var

HBO'nun geçen sene yayınladığı müthiş dizi Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin, bu sefer de yine HBO kanalı için PlayStation'ın efsane oyunlarından The Last of Us uyarlamasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Elbette işin içinde sadece Mazin olsa belki bu kadar heyecan yaratacak bir haber olmayabilirdi ama oyunun yazarı ve kreatif direktörü Neil Druckmann da dizide görev alacak ve diziyi birlikte yazacaklar.

Dizinin yapımcıları arasında da Naughty Dog'un başkanı Evan Wells ve Carolyn Strauss isimlerini görüyoruz. Bu proje Sony Pictures Television ve PlayStation Productions işbirliğiyle gerçekleştirilecek ve PlayStation Productions'ın ilk televizyon dizisi olacak.

Bildiğiniz gibi PlayStation Productions'ın ilk filmi de yine bir başka PlayStation klasiği olan Uncharted; onun da çekimlerine nihayet başlandı.

Oyunun hayranlarından biri olan Mazin, Neil Druckmann ile birlikte çalışacak olmaktan büyük heyecan duyduğunu söyleyerek şunları eklemiş: "Neil Druckmann şüphesiz video oyun dünyasının en iyi hikaye anlatıcısı ve The Last of Us da onun başyapıtı. Bu nefes kesici sanat eserinin uyarlaması üzerinden çalışma şansı elde etmek yıllardır hayalimdi, bunu Neil ile birlikte yapacak olmaktan büyük gurur duyuyorum".

Sayısız Yılın Oyunu ödülü kazanan ve toplamda 17 milyonun üzerinde satış yapan The Last of Us'ın dizisini seyretmek için şimdiden sabırsızlanmaya başlayabiliriz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum