Children of Morta Demosunu Oynamak İçin Elinizi Çabuk Tutun

Yarın akşama kadar deneyebilirsiniz…

Bir süredir merakla takip ettiğimiz indie yapımlardan Children of Morta hakkında güzel haberler gelmeye başladı. Oyunun Eylül ayında çıkacağı ilan edilirken, ön siparişe de açıldığı bilgisi verildi. Şu anda Steam sayfasından satın alabiliyorsunuz.

Children of Morta, 2014 yılında duyurulan ‘roguelike’ tarzı bir aksiyon oyunu. Nesiller boyunca gizemli Morta Dağı’na muhafızlık etmiş Bergson ailesinin üyelerini yönetiyor, çeşit çeşit yaratığa meydan okuyup karanlığın yayılmasına engel olmaya çalışıyoruz. Aslında oyunun geçtiğimiz yıl çıkması bekleniyordu, ama son anda ertelendi. Ne diyelim, geç olsun güç olmasın.


“Ne olduğunu bilmediğimiz oyuna para mı yatıracağız?” diyenleri de düşünmüş yapımcılar:) Oyunun bir demosu paylaşıldı; ama 22 Haziran’a kadar indirilebiliyor ve oynanabiliyor. O yüzden elinizi çabuk tutmakta fayda var. İncelemek isterseniz Steam sayfasından demoya ulaşabiliyorsunuz. Demoda, aile üyelerinden baba John ve en büyük kızı Linda oynanabilir durumda. Hikâyenin ilk bölümünü oynayabiliyoruz.

İlk izlenimim olumlu, beklediğim tarzda bir oyun olmuş gibi görünüyor. Bakalım sizler de aynı fikirde misiniz, yorumlarınızı bekleriz.

YORUMLAR
gezginttt
22 Haziran 2019 00:17

o ne örümcekmiş ya :D okçuyla başlamak hata oldu arada kalıp duruyor .. ama ölüm başa döndürmesi çok sinir bozucu pek sevmediğim bir tarz

Armorsuit
21 Haziran 2019 14:16

Çok beğendim. Değişik mekanikleri var ve güzel harmanlamışlar rpg oyunları ile. Az önce demosunu bitirdim çok başarılı. Grafikleri olsun müzik olsun ses olsun bence çok güzel yapmışlar. Büyük ihtimal yan yanada oynanılıyor keyifli olur.

Parolamı Unuttum