Children of Morta'ya Ücretsiz Güncellemeyle Yeni Bir Karakter Eklendi

Aileye dışarıdan katkı

11 bit studios ve Dead Mage, Children of Morta için ücretsiz bir güncelleme daha yayınladılar ve bu güncellemeyle oyuna yepyeni bir oynanabilir karakter katıldı. Apan ismindeki bu karakter aslıdna Bergson ailesinin bir ferdi değil ve aile temalı oyunda aile dışında eklenen ilk karakter kendisi.

Kendi yurdunda Klan Anası olan tanınan Apan, asasıyla birlikte Bergson ailesine yardımcı olmak için Morta Dağının kuzeyinden kalkıp gelmiş. Apan'ın tıbbi bilgisi Bergson ailesinin diğer üyelerine de sağlık iksirleri bonusu olarak geri dönüyor. Ayrıca Apan'ın varlığı Apan's Rage yeteneği sayesinde diğer aile üyelerine gerektiği anlarda kalkan bonusu da verecek.

Bu karakterin tasarımı Children of Morta'nın Kickstarter kampanyasında bağış yapan iki kişi tarafından yapılmış. AgaRar ve GlueBubble ismini kullanan bu ikili, Apan üzerinde çok kafa patlattıklarını ve Bergson ailesinin Yozlaşmaya karşı savaşında onlara yardımcı olacak bir göçebe şifacı yaratmaya karar verdiklerini söylemiş.

Apan özellikle de tek kişilik oyun için tasarlanan, benzersiz yeteneklere sahip ama co-op oyunda da tercih edileceği düşünüyor 11 bit studios. Ayrıca oyuna Apan'a özel 32 rün de eklenmiş ve 9 da yeni hikaye ara sahnesi gelmiş oyuna.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum