Chris Hemsworth, Yeni Thor'un Çekimlerine Ocak Ayında Başlanacağını Doğruladı

Natalie Portman'ın dönüşü Chris'i heyecanlandırmış

Marvel Sinematik Evreni'nin sinema takvimi oldukça karışık bir hal aldı. Pandemi nedeniyle hem çekimler hem de vizyon tarihleri sürekli ertelenirken, ortaya çıkan yeni takvim epey sıkışık oldu. Dördüncü Thor filmi olan Love and Thunder da normal şartlar altında 5 Kasım 2021'de vizyona girecekti. Ancak son olarak 11 Şubat 2022'ye ertelenen filmin çekimleri ancak önümüzdeki senenin ilk döneminde başlayabilecek. Tüm bu olaylara rağmen filmin yıldızı Chris Hemsworth filmle ilgili heyecanını ve umutlarını koruyor.

"Şu an normal şartlar altında Thor çekimlerinde olmam gerekiyordu. Ancak bariz sebeplerden ötürü ertelendi. Çekimlere Ocak ayında başlayacağım. Bu benim dördüncü Thor filmim ve toplamda sekizinci Marvel filmim olacak. Farklı bir şeyler yapacağım için oldukça heyecanlıyım. Son üç filmde bana göre gerçekten limitleri zorladık. Karakterin farklı versiyonlarına sahiptik. Şimdi insanlar dramatik bir değişiklik bekliyor. Elimizde kendi iş bölümümüz var. Taika Waikiki yeniden yönetmenlik yapacak ve şu an senaryoyu yazıyor. Natalie Portman filmde olacak. Tessa Thampson da geri dönüyor. Yani harika bir ekibe sahibiz, hem oyuncular hem de arka taraf olarak." diyen Chris Hemsworth, yeniden Thor olmaktan dolayı epey heyecanlı gözüküyor.

Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane Foster ile birlikte iki farklı Thor, bambaşka bir hikaye göreceğiz. Ayrıca Valkyrie ve Guardians of the Galaxy gibi muhteşem detaylar da yeni Thor filminde bizleri bekliyor. Belki dördüncü filmi olduğu için Thor'un yüzü biraz eskidi ama yeni dönem MCU filmleri arasında beni en çok heyecanlandıran ve beklenti içerisine sokan film Love and Thunder. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum