Christopher Nolan'ın Yeni Filmi Tenet'in İlk Fragmanı Gösterildi

Ama herkese değil

The Dark Knight, Inception, Interstellar, Dunkirk gibi müthiş işlerin altında imzası bulunan ünlü yönetmen Christopher Nolan, şimdi de dev bütçeli yeni bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor: Tenet.

Geçen hafta vizyona giren Fast & Furious yan filmi Hobbs & Shaw'un erken gösterim seanslarında, filmin öncesinde gösterilmiş bu fragman. Sürpriz biçimde yayınlanan fragman yaklaşık 40 saniye uzunluğundaymış ve kısıtlı bir izleyici kitlesine gösterilen bu fragmanın ne zaman online olarak yayınlanacağıysa belli değil.

Ama elbette Hobbs & Show ön gösterimine giden kişilerden bazıları bu fragmanı kaydetmeyi başarmış ve silinmediği sürece kendisini aşağıda izleyebileceksiniz (bulabildiğim tek link bu oldu, umarım silinmez).

Videoda da gördüğünüz gibi fragman yan yana iki parça halinde ve biri baştan sona, diğeriyse sondan başa doğru oynuyor. Zaten Tenet kelimesi de ilk harfleri düz, son harfleri ters bir logoya sahip ve bu palindromik bir kelime (düz veya ters okuyunca aynı kelime oluyor). Filmin Inception gibi olacağı ve içerisinde zaman yolculuğu temasının da olacağı söyleniyor.


Fragman ekrana başrol oyuncusu John David Washingon'ın gelişiyle başlıyor ve ekranda "yeni bir baş kahramanın zamanı geldi, yeni bir tür görevin zamanı geldi" cümlelerini görüyoruz. Filmin resmi tanıtımındaysa uluslararası casusluk dünyasında geçen bir aksiyon olduğu söyleniyordu.

Tennet filminin vizyon tarihi 17 Temmuz 2020, yani önümüzde yaklaşık bir sene var. Filmin diğer oyuncularıyla Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Clemence Poesy, Kenneth Branagh ve Michael Caine.

YORUMLAR
Mehmet
6 Ağustos 2019 02:19

böyle başlık olmaz olsun, ufak çaplı bir kalp krizi geçirdim heyecandan

sSnake
5 Ağustos 2019 18:13

Geçen videoyu aratırken denk geldim, kimileri set görüntülerinin paylaşıldığı paparazi sayfası hazırlamış meraklısına.

//www.facebook.com/nolantenet/?hc_ref=ARTjdoEimotWVVE7_o_myl6Pus950AY11kkEc-5MHsmxctRHId0Ho8HblglkeaBQUpc&fref=nf&__tn__=kC-R

Parolamı Unuttum