CI Games, Sniper: Ghost Warrior'ın Yeni Oyunu Contracts'ı Duyurdu

Sniper'larımızı hazırladık bekliyoruz. 

Hatırlarsanız serinin önceki oyunu 'Sniper Ghost Warrior 3' bir açık dünya oyunuydu. Yeni oyun Sibirya'da geçecek ve hem grafikleriyle hem de oynanışıyla sağlam bir deneyim sunacak. Ancak CI Games, serinin seyrine bir makas daha atarak açık dünya mekaniklerinden vazgeçti: Seri tekrardan çizgisel oynanışına geri dönüyor.

ghost-of-warrior-1

Serinin alışılagelen klasik görev yapısının devam edeceği yönünde bazı bilgiler olsa da görevleri kendi oynayış stilinize göre şekillendirebileceksiniz. Serinin mekaniklerini sıfırdan ele almak yerine, geçmişteki tarzlarını geliştirmeyi seçen CI Games'in CEO'su Marek Tymiński, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Ekibimizin oldukça motive olup bir sonraki oyun üzerinde çalışıyor olması gerçekten heyecan verici. Bu kez sıfırdan başlamak yerine var olan içeriği geliştirmek için daha fazla çabalıyoruz. Sniper Ghost Warrior 3 için fazla iddialıydık ancak hatalarımızdan ders aldık. Yeni oyun, açık uçlu bir görev tasarımına odaklanacak ancak açık dünyada geçmeyecek. Daha taktiksel ve yoğun bir deneyim sunacak son oyun, hem tek oyuncu hem de çok oyunculu modlarda tekrar oynanabilirlik sunacak."

Sniper Ghost Warrior 3'ün İnceleme Notları Beklenenin Çok Altında

Sniper: Ghost Warrior'ın yapımcısı CI Games'in yaptığı açıklamaya göre serinin yeni oyunu Sniper: Ghost Warrior Contracts, 2019 yılında sevenleriyle buluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum