Cites Skylines 2'nin DLC'leri Bir Kez Daha Ertelendi

Eyvahlar olsun ya!

Tam 6 gün sonra, Cities Skylines 2 birinci yaşına basmış olacak. Ve geliştirici Colossal Order hala oyunun temel sorunlarını çözmeye çalışıyor. Bu nedenle de ilk yıl gelmesi beklenen DLC'lerin tamamı, bir kez daha ertelendi.

"Odağımızı dağıtmamak için Creator Pack setlerini dördüncü çeyreğe erteleme kararı aldık. Bu durum, 2025 yılının ikinci çeyreğinde gelmesini planladığımız Bridges & Ports ek paketini de etkileyecek. Odak noktamızı ücretli içeriğe kaydırmadan önce temel oyunu geliştirmeye devam edeceğiz. Amacımız, oyunu tüm oyuncularımızı tatmin edecek seviyeye getirmek."

Peki diğer paketlere neler oldu? Beach Properties isilmi ilk ek paketin 2023 yılının son çeyreğinde gelmesi bekleniyordu. 25 Mart 2024'te çıkış yapan bu paket, yoğun eleştiriler yüzünden satıştan kaldırılarak direkt olarak oyuna eklendi. Deluxe Relax paketi de benzer bir erteleme alarak 25 Mart 2024'te çıktı.

Şimdi de Urban Promenades ve Modern Architecture isimli paketler ise şimdi yılın son çeyreğinde gelecek. Böylece Bridges & Ports paketi de 2025 yılının ikinci çeyreğine ertelenecek.

Diyecek bir şey bulamıyorum...

YORUMLAR
Atlas Estrella
18 Eylül 2024 15:49

Ben buluyorum: "Cilalamaya devam edin çocuklar!"

Parolamı Unuttum