Cities: Skylines 2, İlk Oyunun DLC Olarak Sunduğu İçerikler İle Geliyor

Güzel haberler geldi

Cities: Skylines 2'den muhteşem haberler gelmeye devam ediyor. Geliştirici ekip her geçen gün yayınladığı geliştirici günlükleri ile oyuna olan heyecanı artırıyor. Son yayınlanan video ile ise, ilk oyunda DLC olarak erişebildiğimiz bazı içeriklerin ikinci oyunun baz versiyonunda karşımıza çıkacağını öğrendik.

Mesela bunlardan biri gece-gündüz döngüsü olacak. Oyunun normal hız seçeneğinde 24 saat, gerçek dünyada yaklaşık 1 saate tekabül edecek. 3 gün ise bir mevsimin geçmesine neden olacak. Tabii mevsimler de çeşitli hava olaylarını ve durumları etkileyecek. Bu da oynanış derinliğini artıracak önemli eklemelerden biri.

Aslında gece-gündüz sistemi ilk oyuna da ücretsiz olarak eklenmişti. Lakin güncellemenin gelmesi epey bir zaman almıştı.

Bir diğer içerik ise doğal felaketler olacak. Doğal felaketler, oyun içi mevsimlere göre kullanılabilecek. Videoda orman yangınları, fırtına ve tayfunlara değinilmiş. Mevsimden mevsime şekil değiştirecek afetler, şehrinizin işleyişini de ciddi anlamda engelleyecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum