Cities: Skylines 2’nin Konsol Versiyonu Bir Kez Daha Ertelendi

Ekim ayına yetiştiremeyeceklerini söylüyorlar

Cities Skylines 2’nin konsol versiyonu bir türlü çıkamadı. Erteleme üzerine erteleme haberi geliyor ve şimdi durum daha da belirsiz bir hal almış gibi görünüyor.

Başlangıçta oyunun konsol versiyonunun da PC versiyonuyla birlikte Ekim 2023’te çıkacağı söylenmiş, sonra 2024 Bahar aylarına ertelendiği açıklanmıştı. Bunu bir erteleme duyurusu daha takip etti ve bu yılın Ekim ayına kaldığı açıklandı.

Görülen o ki bu da kurtarmamış, yeni bir erteleme haberi daha geldi. Paradox Forum’da yapılan paylaşımla oyunun konsol versiyonunun belirsiz bir süreliğine ertelendiği ilan edilmiş oldu.

Ağustos ayında kapsamlı bir inceleme yapılacağı, bu değerlendirmenin ardından ele alınması gereken başka sorunlar bulunup bulunmadığının tespit edilebileceği ve buna göre de oyunun çıkışı için net bir takvim belirlenip belirlenemeyeceğinin ortaya çıkacağı söyleniyor.

Açıklamanın sonunda da “Bunun hayal kırıklığı yarattığının farkındayız ve bizim de umduğumuz bu değildi. Ancak paylaştığımız güncellemeler her zaman istediğimiz gibi olmasa da sizi bu geliştirme süreci boyunca bilgilendirmeye kararlıyız. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz” deniliyor.

Sonuç olarak, konsol oyuncuları Cities: Skylines 2 için bir süre daha bekleyecekler gibi görünüyor. Bakalım bu bekleyiş ne kadar sürecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum