Cities: Skylines’a Yeni Bir Genişleme Paketi Geliyor

Şehirlerde sanayileşme hamlesi...

Günümüzün en popüler şehir yönetim simülasyonu Cities: Skylines desek herhalde yanılmış olmayız. Vaktinde SimCity'nin doldurduğu yeri artık Cities: Skylines almış durumda ve yakın gelecekte de bu durum değişecekmiş gibi durmuyor. (Eğer sürpriz bir oyun çıkıp bizleri şaşırtmazsa diye de eklemiş olayım)

Yapımcılar da ellerindekinin kıymetini biliyor olsa gerek. Dönem dönem getirdikleri ek paketler ve güncellemeler ile hem eldeki oyuncu kitlesini korumak hem de yeni oyuncuları çekmek için adımlar atıyorlar. İşte bu genişleme paketlerinden birisinin de bu ay sonunda yayınlanacak Industries adlı genişleme paketi olacağı duyuruldu. Paradox Interactive; Industries güncellemesinin 5 yeni harita, yeni binalar, politikalar, şehir hizmetleri gibi unsurlarla bugüne kadarki en kapsamlı genişleme paketi olduğunu belirtiyor.

Industries paketi, oyunculara belirli bir bölgeyi sanayi bölgesi olarak tespit etme ve sonrasında doğal kaynakları işleyip üretim gerçekleştirmek üzere özel binalar inşa etme imkânı sunacak. Trafik ve lojistik "Kargo Hizmetleri" seçeneği üzerinden yönetilirken, bu alanda kargo havalimanı, posta servisi gibi hizmetler yer alacak. Yeni sanayi ve şehir politikaları ise işçi hakları, lojistik, iş güvenliği, Wi-Fi, otomasyon gibi unsurları kapsayacak.

Industries genişleme paketi 23 Ekim tarihinde çıkıyor. Ancak açıklanan fiyat bir miktar canınızı sıkabilir; 15$'lık bir fiyat etiketiyle geleceği duyuruldu. Bununla birlikte ücretsiz bir güncellemenin de geleceği belirtilmiş durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum