Cities: Skylines'a Yeni Bir Ek Paket Geliyor

Kampüs yönetilecekse, onu da biz yönetiriz:)

Cities: Skylines, önceleri Simcity serisinden alıştığımız ve çok sevdiğimiz formülü gayet başarılı bir biçimde günümüze taşıdı; bizlere şehir kurma ve yönetme deneyimini keyifli bir şekilde yaşattı. Yaşatmaya da devam ediyor ve bunun sonu gelmeyecek gibi görünüyor :) Ek paket çıkarma konusunda epey iştahlı oyunlardan birisi ve bu listenin en yeni üyesi ile tanışmak üzereyiz.

Campus adlı bu yeni ek pakette, adından da anlaşıldığı üzere kampüs yönetimi meselesine el atacağız. Kolej ve üniversiteler kuracak, eğitim alanlarının yanına spor kompleksleri ekleyecek, gençlerimizi sadece zihinsel anlamda değil fiziksel anlamda da meşgul etmenin yollarını arayacağız.

Kampüs inşaası için üç farklı seçeneğimiz olacak: Trade School, Liberal Arts College, University. Her birinin kendine has bir yapısı var ve yine kendilerine has binaları ile şehrinize bonus kazandırabiliyorlar.

Üniversiteyi inşa ettikten sonra, spor meselesine el atabiliyor, kendi takımınızı kurabiliyorsunuz. Üniversite takımınızı rakip üniversiteler karşısında zafere taşımak için liderliğe soyunabilirsiniz sevgili Oyungezerler :)

Bu ek paket ile birlikte müzeler de ekleniyor. Kampüs içi binalar listesinde yer alacak bu yeni yapılar şehrin geneli üzerinde bir etki gösterebiliyor. Geliştirici ekip, bu ek paketle birlikte ücretsiz içerikler de geleceğini belirtmişler.

Cities: Skylines'ın yeni ek paketi Campus 21 Mayıs'ta çıkıyor. Merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Rigbone
12 Mayıs 2019 13:58

En son industries paketiyle şu fabrika senin bu üretim tesisi benim diyerek gönlümde taht kurmuştu. Şimdi de eğitim sistemine el atıyoruz heyecanlanmadım desem yalan olur.

Parolamı Unuttum