Firaxis, Civilization 7'nin çehresini değiştiren Test of Time yamasını yayınladı. Yama, oyunu bir kez daha hareketlendirmiş görünüyor.
Civilization 7 için yayınlanan ücretsiz Test of Time güncellemesi, oyunu büyük ölçüde revize ederek oyuncuların en çok şikayet ettiği çağ geçişlerini değiştiriyor. Güncelleme ile oyuncular, çağ geçişlerinde aynı medeniyetle devam edebilir hale geldi. Aynı şekilde yeni zafer koşulları da denkleme eklendi.
Ek paket büyüklüğündeki güncelleme, oyuncuları da geri çekmeyi başardı. SteamDB verilerine göre oyun dün gece yine zirve yaparak 16.000'den fazla eş zamanlı oyuncuya ulaştı. Bu sayı, Civilization 7'nin son 1 yıldır ulaşabildiği en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı olarak dikkat çekiyor.
Fakat Test of Time için de yorumlar pek iyi görünmüyor. Steam sayfasına göre son 30 günde gelen 500'den fazla yorumun yalnızca yüzde 48 kadarı olumlu.
Siz yeni güncellemeyi denediniz mi?
















