Civilization VI’nın Yeni Medeniyeti Duyuruldu: Avustralya

Kanguruya da binecek miyiz?

Firaxis Games, Civilization VI’ya yeni devletler ekleyerek oyunu genişletmeye ve kredi kartlarımızı ufak ufak tırtıklamaya devam ediyor. Yaşasın medeniyet!

Daha önce yine ücretli DLC’ler şeklinde oyuna eklenen Polonya ve Vikinglerin ardından karşımızda bu kez Avustralya medeniyeti var. İkinci Dünya Savaşı sırasında ülkeye başkanlık eden John Curtin tarafından yönetilecek olan Avustralyalıların en önemli özellikleri arasında deniz kıyısına yerleştikleri zaman çok çabuk büyüyebilmeleri, büyükbaş hayvancılık sayesinde yüksek oranda yiyecek üretip kültür bombardımanı yapabilmeleri, yüksek savunma gücüne sahip olmaları ve başka bir ülkeyi özgürlüğüne kavuşturduğunda ekstradan savunma bonusu kazanmaları gibi şeyler var.

Diggersadlı ünlü piyadeleri de oyuna eklenen yeni birim olarak karşımıza çıkıyor. Bu birimler deniz kenarında ve kendi sınırlarının dışında savaşırken ekstradan defans bonusu kazanıyorlar. Son olarak bu DLC’yle birlikte Steam Workshop özelliğinin de aktifleşeceğini bildirelim.

Civilization serisine ilginiz varsa bir güzel haber de Humble Bundle cephesinden gelsin. Şu sıralar devam eden yeni kampanya sayesinde Civilization 3 ve 4’ü sadece 1 dolara alıp Steam kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Ortalama rakamı (an itibariyle 7,95 $) öderseniz Civilization V’in tüm paketlerine ve Civ VI için %20 indirime, 15 dolar ödediğiniz takdirde de Beyond Earth ve ek paketlerine sahip olabiliyorsunuz. Pakete buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum