Civilization VI'ya Battle Royale Modu Eklendi!

Nasıl yani?

Civilization 6, yeni güncellemesine kavuştu. Yapımcılar bu güncelleme ile birlikte gelen pek çok yeniliğin altını çizse de bizim gözümüz, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere, battle royale modunda kaldı. Evet değerli Oyungezerler, Civ 6 artık resmi olarak bir battle royale moduna sahip. Ve bu mod, beklediğinizden de şaşırtıcı olacak gibi görünüyor.

Red Death isimli yeni senaryo, nükleer savaşın dünyayı mahvettiği bir gelecekte geçiyor. Görevimiz sivilleri düşman kuvvetlerden korumak. Tabi her battle royale oyununda olduğu gibi bu oyun modunun içerisinde de daralan bir çember var. Çemberin dışında kalan birimler, Red Death adı verilen kırmızı bir radyasyon bulutunun içerisinde kalarak canını kaybetmeye başlıyor.


Hayatta kalan son sivil birime sahip olan oyuncu ise oyunu kazanıyor. Bununla birlikte oyun modu içerisinde seçebileceğiniz yeni ırklar bulunuyor. Örneğin Doomsday Preppers isimli ırk yüzde 100 tecrübe bonusu kazanırken, Mutantlar Red Death içerisinde daha az hasar alıyor. Very Goth Borderlords adlı ırk ise sınırlarda daha fazla saldırı gücüne kavuşuyor.

Civilization 6'nın yeni yama notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum