Clair Obscur: Expedition 33'ün Yeni Fragmanıyla Seslendirme Kadrosu Tanıtıldı

Kadroda dikkat çeken isimler yer alıyor

Clair Obscur: Expedition 33, hiç şüphesiz önümüzdeki dönemin merakla beklenen oyunlarından birisi. Kendisine takip listelerimizde önemli bir yer açtık. Önümüzdeki yılın bahar aylarında gelmesi beklenen oyundan yeni bilgiler paylaşıldı. Bir fragman eşliğinde oyunun seslendirme kadrosuyla tanışmış olduk.

Gustave, becerikli bir mühendis. Ressam'ı (Painter) yenmek ve Lumière'in çocuklarının geleceğini geri kazanabilmek için savaşıyor. Kendisi, Charlie Cox tarafından seslendirilmekte. 

Maelle; utangaç, yalnız bir karakter,.Uçmaya hevesli. Çıktıkları bu seferi Lumière'den kaçıp ötesindeki dünyayı keşfetme şansı olarak görüyor. Maelle'yi seslendiren isim Jennifer English. 

Lune, parlak bir bilgin ve büyücü. Ebeveynleri ünlü araştırmacılar ve kendisi de anne-babasının çalışmalarını sürdürebilmek için her şeyini feda etmiş. Tek amacı Ressam'ın gizemini çözmek. Kirsty Rider ses veriyor bu kahramanımıza.

Sciel; sakin, neşeli bir savaşçı. Bir zamanlar çiftçilik yapmış, şimdi ise öğretmen. Bir yandan trajik bir geçmişin acısını gizlerken, her günü neşeyle karşılamakta kendisi. Bu karakterimizi de Shala Nyx seslendiriyor.

Renoir, acımasız bir kararlılıkla hareket eden bir adam. Tek odak noktası ailesini kurtarmak. Fakat vahşi dış görünüşünün altında derin, acı verici bir kayıp yatıyor. Seslendiren çok tanıdık bir isim, Andy Serkis.

Verso; gizemli, tehlikeli bir yabancı. Niyetinin ne olduğu, ne gibi sebeplerle hareket ettiği belirsiz. Fakat kahramanlarımızın çıktıkları seferin her adımını dikkatle takip ediyor. Verso'ya ses veren isimse Ben Starr.

Görüldüğü gibi dikkat çeken isimlerin yer aldığı bir kadro kurulmuş. Oyunu merakla beklememiz için bir sebep daha.

Clair Obscur: Expedition 33, bir aksilik olmazsa 2025 Bahar aylarında bizlerle olacak. Dört gözle bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum