Cliff Bleszinski, Yeni Bir Alien Oyununun Kıyısından Dönmüş

Newt bir oyun olacakmış

Oyun sektörünün eğlenceli isimlerinden Cliff Bleszinski (CliffyB) her ne kadar Gears of War gibi efsane bir serinin yaratıcısı olsa da bugünlerde çoğu kişi onu LawBreakers ve Radical Heights ile yaşadığı başarısızlıklar ve Boss Key Productions stüdyosunu bu başarısızlıklar sonucunda kapatmasıyla hatırlıyor.

Bleszinski bir süredir tekrar sektöre geri dönüş sinyalleri veriyor, yapmak istediklerini ve kaçırdığı fırsatları anlatıyor. Bunlardan birini de dün yine Twitter üzerinden açıkladı kendisi. Boss Key Productions kapanmadan önce Fox ile yeni bir Alien oyunu için görüşmeler yaptıklarını ama bu görüşmelerin Disney'in Fox'u satın almasıyla birlikte karambole gittiğini söylemiş Bleszinski.

Bu oyunda oyuncular Newt rolünde olacakmış. Rebecca 'Newt' Jordan ile Aliens filminde tanışmıştık ve orada 'Karanlık basacak ve çoğunlukla gece geliyorlar. Çoğunlukla." gibi efsane bir lafı vardı ufaklığın. Oyunda Newt'un artık büyümüş halini oynayacakmışız, android rolünde ise Newt'in filmdeki bebeği Casey olacakmış. Yine Ripley'in de bir Cortana/Anya figürü olarak oyunda olacağını söylüyor CliffyB.

Bleszinski bu oyun için Dark Horse çizgiromanlarından yoğun biçimde ilham aldığını da söylemiş ama sonuçta bu ilginç shooter fikri de artık masada değil. Acaba günün birinde tekrar gündeme gelir mi, o kısmı da şimdilik belirsiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum