Küçükken Korktuğumuz Canavarları Alt Etme Zamanı: Sleep Tight Duyuruldu

Kaç gece boyunca hayatta kalabileceksin?

Hatırlar mısınız, küçükken, geceleri odada tek başımıza uyuduğumuzda bir yerlerden canavarların karşımıza çıkıp bize saldıracağından korkardık. En azından ben korkardım. İşte Sleep Tight isimli bağımsız oyunumuz da hem çocukken korktuğum(uz), o olmayan canavarları karşımıza almayı, hem de onları alt etmeyi sunuyor bize. 

Geliştiriciliğini We Are Fuzzy’nin yaptığı Sleep Tight, bir kale savunma oyunu. Ancak sadece makineleri, yastıkları(evet yastık) bir yerlere yerleştirdiğiniz türden bir savunma oyunu değil; sizin de silahlarınız var, hem de upgrade edebileceğiniz türden silahlar. Oyundaki amacımız olabildiğince fazla gece hayatta kalabilmek, tabi ki her gece gittikçe zorlaşan canavarlar da olacak. Co-op modunun var olup olmadığıyla ilgili ise herhangi bir bilgi verilmedi. 

Görselleri Pixar filmlerini andıran ve oldukça hoş duran oyunumuz toplam 9 kişi tarafından, sadece bir yıldır geliştiriliyor. Oyunumuz 2018’de Nintendo Switch ve Steam için piyasaya çıkacak. Ancak henüz Steam sayfası mevcut değil. Elimizde de bir adet fragman var. Sizce oyun nasıl gözüküyor? Steam bataklığında kaybolur mu, yoksa uzun yıllar oynanabilecek bir yapım mı olur?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum