COD 2020'nin İsmi Doritos Kampanyasıyla Ortaya Çıktı

Şaşırtmadı

Call of Duty 2020'ye dair şimdiye kadar çok sayıda söylenti duyduk, bunların bazıları oldukça sağlam kaynaklardan gelmiş olsa bile sonuçta teyite muhtaçlardı. Bu söylentilerin başında da oyunun isminin Call of Duty: Black Ops Cold War olacağı ve oyunun Vietnam savaşını konu alacağı geliyordu.

Doritos 2 XP promosyon kampanyasının görsellerinin internete düşmesiyle birlikte oyunun isminin gerçekten de Call of Duty: Black Ops Cold War olduğu da teyit edilmiş oldu, ayrıca yine bu görsellerde oyunun logosu da görünüyor.

Dahası, Call of Duty 2020 Doritos promosyonunun başlangıç tarihi de 5 Ekim 2020 olarak görünüyor. Geçen sene de Call of Duty: Modern Warfare Doritos 2 XP promosyonu yine bu tarihte başlamıştı. Bu da Call of Duty: Black Ops Cold War'un çıkış tarihinin Ekim ayı olduğuna işaret ediyor.

Call of Duty oyunları genellikle Cuma günleri yayınlanıyor, yani oyunun olası çıkış tarihleri 9, 16, 23 veya 30 Ekim olacak. Bu tarihler arasında en ağır basanları ay sonuna denk geldiği için 23 Ekim ve 30 Ekim.

YORUMLAR
creepylord
27 Temmuz 2020 16:57

Eveet, MW2019 a sırtlarını döndükleri hileci sayısındaki muazzam artış sayesinde az buçuk anlaşılmıştı zaten. Bari bi senecik daha dayanaydınız allahsızlar.

Parolamı Unuttum