Black Ops 2 İçeriği Uprising’in Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Best Buy’dan gelen haberlere göre Uprising 16 Nisan’da satışa sunulacak

Geçtiğimiz ayın sonunda CallofDuty.com’un kaynak kodlarında yapılan değişikliklerle kendisinden haberdar olduğumuz Black Ops 2 indirilebilir içeriği Uprising iyice ayyuka çıktı. Son olarak Best Buy kartoneti görünen paketin çıkış tarihi ve detayları artık elimizde!

Activision’dan resmi bir açıklama gelmemesine rağmen gerek kartoneti gerekse Best Buy’ın internet sitesinde görülmesiyle kendinden emin olduğumuz Uprising,16 Nisan’da satışa sunulacak. Xbox Live’dan 1200 Microsoft Puanına edinilebilecek indirilebilir içeriğe PC kullanıcılarının ödeyeceği bedelinin ise 15 Dolar civarında olması bekleniyor. Gelelim Uprising’in içeriğine; Magma, Encore, Vertigo ve Studio olmak üzere dört yeni haritanın yer alacağı pakette ilk Black Ops oyununun en sevilen haritalarından Firing Range de bulunacak. Gangsterler ve Hollywood ünlüleri ile Alcatraz adasında geçecek Mob of the Dead adlı bir de yeni oyun modunu zombi severlerle buluşturacak Uprising için resmi bir açıklama yapıldığında, yeni görsel ve videolar için tekrar OyunGezer Online'a göz atabilirsiniz.
~
Derken Call of Duty: Black Ops 2'nin baş tasarımcısı David Vonderhaar'ın sunumu eşliğinde Uprising'deki haritalar ve zombi modunu tanıtan üç buçuk dakikalık bir video yayınlandı ki kendisine biraz aşağıdan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum