Call of Duty Mobile'ın Betasına Nasıl Kayıt Olunur?

Call of Duty Mobile'ın beta süreci başladı

Hatırlayacağınız üzere Activision, geçtiğimiz aylarda San Fransico'da düzenlenen Game Developers Conferance etkinliğinde Call of Duty Mobile'ı tanıtmıştı. Tanıtımın ardından oyunu limitli bir süre için Asya pazarına açan firma, şimdilerde oyunu batı kıyılarına açmaya hazırlanıyor.

Çinli dev Tencent ile birlikte üretilen Call of Duty Mobile; iOS ve Android üzerinde Nuketown, Hijacked ve Crash gibi haritaları oynayabilmemizi sağlayacak. Oyunun beta sürecine dahil olmak isteyen kullanıcıların yapması gereken tek şey Google Play Store ya da Apple Store üzerinden kayıt yaptırmak olacak.

Tabi bir de oyunun Avrupa topraklarına girmesini beklemeniz gerekecek zira Call of Duty'nin resmi sitesindeki açıklamaya göre kapalı beta süreci önce bu hafta Hindistan'da başlıyor, sonrasındaysa yerel beta testi Avustralya'da başlayacak. Bunun ardından test sürecinin yavaş yavaş tüm dünyaya açılacağı da vurgulanmış.

Henüz sıradaki bölgeleri açıklamayan Activision, bunun yerine daha fazla detay içeren ufak bir oynanış videosu yayınladı. Videonun içerisinde klasik çoklu oyuncu haritalarının yanı sıra, PUBG Mobile ile yarışacak Black Ops 4'ün battle royale modu Blackout da bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum