CoD: Warzone ve Modern Warfare Güncellemeleri Ertelendi

Elimizde net bir tarih yok

Call of Duty: Warzone, karantina günlerinin yıldızı olmaya devam ediyor. Çıkışının ardından geçirdiği sürede tam 30 milyon oyuncuya ulaşmayı başaran Warzone, yeni içerikler ile güncellenerek taze tutulacaktı. Yani birkaç saat öncesine kadar biz de sizler gibi durumun böyle olacağına inanıyorduk. Fakat Infinity Ward’dan gelen açıklamaya göre güncellemeler ertelenmiş durumda.

Modern Warfare ve Warzone ikilisine gelecek bu güncellemenin “önümüzdeki günlere” ertelendiğini belirten Infinity Ward, güncellemenin içeriklerini de paylaştı. Yeni operatör, bedava modlar ve Khandor Hideout isimli yeni haritanın bu güncelleme ile oyuna ekleneceğini ifade eden yapımcı ekip, güncellemenin çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi paylaşmadı.

Öte yandan Twitter üzerindeki tartışmalarda güncellemenin saatinin oldukça ilginç olduğuna dikkat çekiliyordu. Türkiye saati ile sabah 9’a tekabül eden bu saat, IW ekibinin daha önce hiç kullanmadığı bir saat olduğu için güncellemenin “yetiştirilemeyeceği” konusunda pek çok kişi hemfikir olmuştu.

Gelelim güncellemenin Warzone’a getireceği yeniliklere… Henüz çıkış tarihi belli olmayan bu yama ile birlikte battle royale oyundaki kutulardan artık çok daha fazla silah bulma şansımız olacak. Bu silahlar arasında bir dönemler MW oyuncularının belası olan 725, MK2 Carbine, .50 GS ve EBR-14 olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum