Code Vein'in Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Yetmedi, bir de fragman geldi

Bandai Namco, Souls esintili yeni aksiyon RYO'su Code Vein'in merakla beklediğimiz çıkış tarihini nihayet açıkladı. Yeni bir fragman eşliğinde yapılan duyuruya göre Code Vein PS4 ve Xbox One için 27 Eylül, PC için ise 28 Eylül'de çıkacak.

Fragman tamamen Japonca, böyle olunca da acaba açıklanan bu tarihler oyunun Japonya çıkış tarihleri mi, yoksa tüm dünyada aynı anda mı yayınlanacak sorusu geliyor akla. Ben oyunun bu tarihlerde tüm dünyada yayınlanacağını düşünüyorum (Bandai Namco, Japon ve Batı çıkış tarihlerini genellikle ya aynı, ya birbirine çok yakın tutuyor) ama aksi yönde bir bilgilendirme gelirse gerekli düzenlemeyi yaparız zaten.

> Code Vein'in Yeni Ekran Görüntüleri Alev Alev Yanıyor

Fragmanda aksiyon sahnelerine ek olarak bolca da ara sahne var ve oyun bence çok güzel görünüyor. Zaten ilk duyurulduğundan beri takibimde olan bir oyundu, anime tarzı grafiklerini de çok hoş bulduğumu söylemeliyim.

Fragmanda ayrıca Collector's Edition ile ilgili de bilgiler alıyoruz, Mia Carnstein figürü, Code Vein World Report kitabı, orijinal soundtrack albümü bu versiyonla birlikte gelenler arasında. Ayrıca oyunun ön sipariş bonuslarının da God Eater silah seti ve bir PS4 teması olduğu görülüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum