Codemasters, Daha Fazla Reklam Yapmak Adına Grid'in Çıkış Tarihini Erteledi

Ekim ayına kadar bolca reklam yapılacak

Codemasters, Mayıs ayında tanıttığı yeni Grid oyununun çıkış tarihini erteledi. Eylül ayında çıkış yapması beklenen oyunun 11 Ekim'e ertelendiğini duyuran yapımcı firma, bu kararın arkasında oyunun geliştirme süreci ile alakalı bir sebep olmadığının da altını çizdi.

Codemasters: "Oyunumuz bu senenin E3 fuarında pek çok ödül ve adaylık almayı başardı. Bu ödüller arasında Game Informer ve DualShockers ekiplerinden gelen 'En İyi Yarış Oyunu' unvanı da bulunuyor. Oldukça heyecanlı olduğumuz bu oyunun tanıtımını daha yoğun yapabilmek için çıkış tarihini biraz erteleme kararı aldık."

"Çıkışına 3 aydan biraz daha fazla kalan oyunumuz için, kanallarımızdan daha fazla bilgi ve oyun içi görüntü yayınlamayı planlıyoruz. Birkaç gün içerisinde önemli duyurularımız da olacak."

Codemasters ekibi, 119 TL'lik fiyat etiketine sahip Grid Ultimate Edition'ı satın alan kullanıcıların 3 günlük erken erişim seçeneğine de sahip olacağını açıkladı.

YORUMLAR
waltran
4 Temmuz 2019 14:43

Codemasters daki değişiklikten sonra çok saçmalamaya başladılar. Oyunları felan yarım yamalak çıkarıp DLC ile tamamlamaları vs., reklam adına oyunu geç çıkarmak!? Beni çok soğuttular kendilerinden.

Parolamı Unuttum