Codemasters Onrush'ı Terk Etmiyor

Atsan atılmaz, satsan satılmaz.

Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz gibi, beklenen satış rakamlarını yakalayamayan Onrush'ın yönetmeni Paul Rustchynsky ve yapım ekibinin büyük bölümü Codemasters tarafından işten çıkarılmıştı. Başarısızlığın nedenini yapım ekibinde aramaktansa, belki de pazarlama departmanına iyi bir fırça atması daha doğru olabilecek Codemasters'dan yeni bir açıklama geldi.

Onrush'ın resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre, Ağustos başında oyuna yeni bir güncelleme gelecek. Ayrıca duyurunun devamında, Codemasters'ın oyunu güncellemelerle desteklemeye devam edeceği bilgisi de mevcut.

Ağustos başında çıkması beklenen bu güncellemenin oldukça beklenen bir özelliği de beraberinde getireceği açıklamada belirtilmiş. Oyunu halihazırda oynayanların beklediği bu özelliğin ne olduğunu kestirmek güç olsa da, PC oyuncularının henüz sadece konsollarda oynanabilen Onrush'ı bilgisayarlarında görmek istediği ortada.

Bahsi geçen bu güncellemenin, Rustchynsky ve ekibinin işten çıkarılmasından sadece kısa bir süre sonra gelecek olması akıllara bu güncellemeyi orijinal ekibin hazırlamış olabileceğini getiriyor. Yine de kesin bir bilgiye ulaşmak şimdilik mümkün değil.

Benim severek oynadığım, hatta saatlerimi harcadığım Rustchynsky'nin bir önceki işi Driveclub oldukça sade ve kötü anlamda minimalist bir oyundu aslında. Onrush, Driveclub'a nazaran çok daha yüksek inceleme puanları almış olsa da bu sefer de satış rakamlarındaki zayıflık Rustchynsky'e bir başarısızlık daha getirmiş oldu. Sadece yarış oyunlarıyla adını andığımız Rustchynsky'nin aslında takip ettiğim kadarıyla çok yönlü bir oyuncu olduğunu biliyorum. Belki de artık kendisinin değişik türlerde oyunlar yapmayı denemesinin zamanı gelmiştir. PlayStation hesabından görüldüğü gibi işten çıkarılmasının ardından kendisinin yaptığı tek şey ise hala oyun oynamak. Son günlerde I Expect You To Die ve The Persistence gibi sanal gerçeklik oyunları ile vaktini geçiren Rustchynsky belki de yeni projesi hakkında düşünmeye çoktan başlamıştır bile.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum