Command and Conquer Remastered'in Stüdyosu Yeni Bir GZS Duyurdu

The Great War: Western Front 2023'te çıkacak

Command and Conquer Remastered ile hayli başarılı bir işin altına imza atan Petroglyph Games yepyeni bir gerçek zamanlı strateji oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. The Great War: Western Front gerçek zamanlı savaşlara ek olarak sıra tabanlı karar verme sekanslarına da sahip olacak ve Birinci Dünya Savaşı döneminde geçecek.

Future Games Show'da duyurulan The Great War: Western Front'ta oyuncular Allied Nations veya Central Powers arasından seçim yaparak kendilerini savaşın tam ortasında bulacaklar.

"Savaşlar canlı, süregelen bir dünyada yapılacak; savaş alanları önceki muharebelerin yaralarını taşıyacak, değişen hava koşulları ise her birim için farklı sonuçlar doğuracak" diyor Petroglyph.

Bir diğer güzel haber de Command and Conquer'un bestecisi Frank Klepacki'nin The Great War: Western Front'un da müziklerini hazırlıyor olması.

The Great War: Western Front, 2023 içerisinde çıkacak.

Engin, Command & Conquer Remastered Collection için "Gayet özenli bir yeniden yapım sürecinin ardından, keyifli bir strateji deneyimi sunulmuş. Doya doya bir strateji tecrübesi yaşamak istiyorsanız, beklediğiniz oyuna kavuştunuz." demiş ve oyuna 8.5 vermişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum