Advertisement

Company of Heroes 2 Beta Testi Başlıyor!

Siz de beta testinde yerinizi almak istemez misiniz?

SEGA bugün Relic Entertainment’ın merakla beklenen stratejisi Company of Heroes 2 için beta testinin tarihini duyurdu. Açıklamaya göre beta, 2 Nisan Salı günü oyunu ön sipariş verenler için açılmış olacak. Daha geniş bir kitleye sunulacak açık beta için, oyuncuların birkaç hafta daha beklemesi gerekecek.

"Peki betada neler olacak" diye soracak olursanız, SEGA onların da cevabını vermiş bulunuyor; betada multiplayer ve skirmish modlarında 1v1, 2v2, 3v3 ve 4v4 oynayabileceğimiz 6 adet harita bulunacak. Bu haritalarda dilerseniz tek başınıza dilerseniz de arkadaşlarınızla birlikte yapay zeka kontrolündeki düşmanlarınızla kapışma alternatifiniz de bulunacak.

Oyunun betasını, Steam arkadaş listesinizde bulunan kişilerle de oynayabileceksiniz. Eğer oyunu ön sipariş verdiyseniz ancak bir steam hesabınız bulunmuyorsa da hemen bir hesap açıp steam clinet’ını indirerek kurmanızı öneririz zira betaya başka türlü katılım şansınız olmayacak.

Eğer oyunu ön sipariş vermeyi düşünmüyorsanız, public beta hakkındaki gelişmeleri oyunun sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

CoH 2 yapımcısı Greg Wilson, hayranlarının, alpha aşamasından bu yana nelerin değiştiğini, oynayarak görecekleri beta testi için heyecanlı olduklarını belirtirken, oyunun yönetmeni Quinn Duffy, betada, daha önce Alpha Stress Testini başarıyla geçen dört adet haritanın yanına, Moskova civarı ve Oka Nehri’nde geçen iki adet daha harita geleceğini bildirdi.

Essence 3.0 oyun motoru, ColdTech hava kontrol motoru, TrueSight ve gerçekçi yıkım teknolojisi ile iddialı gelen Company of Heroes 2’ye bir şans vermek isteyebilirsiniz ve istemelisiniz de.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum