Company of Heroes 3 Konsollara Geliyor!

Muhteşem bir haber

PC oyuncuları olarak Company of Heroes 3'ün gelişini merakla bekliyoruz. Dün gece saatlerinde başlayan The Game Awards etkinliği esnasında ise merakla beklediğimiz oyunun konsollar üzerinde de çıkış yapacağını öğrendik. CoH3, 2023 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series X üzerinde çıkış yaparak tarihinde bir ilki gerçekleştirecek.

TGA esnasında yeni bir fragman ile karşımıza çıkan Relic Entertainment, bu fragmanda campaign bölümlerinden bir parça gösterdi. Relic'in yayınladığı fragmanda İtalyan senaryosundan bazı bölümler görüyoruz. Daha da önemlisi, oyunun konsollarda nasıl çalışacağını görme fırsatı buluyoruz.

Geliştirici ekip kontrolcü desteğinin yanı sıra konsollara özel içerikler ile oyunu geliştirecek. Örneğin yayınlanan fragmanda Full Tactical Pause isimli konsollara özel durdurma sistemini görüyoruz. Bu sayede oyuncular tüm hareketlerini önceden belirleyerek oyunu çok daha rahat şekilde oynayabilecek.

Company of Heroes 3, 23 Şubat'ta PC üzerinde çıkış yapıyor. Fakat konsol versiyonu için bir süre daha beklemek gerekecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum