Company of Heroes, 7 Yıl Aradan Sonra İlk Güncellemesini Aldı

64 bit desteği ve yeni haritalar geldi

Company of Heroes serisi günümüzde de kendisine has bir kitleye sahip. RTS türünün en kendine has örneklerinden biri olan oyun, çıkışından tam 7 yıl sonra yeni bir güncelleme aldı. Geliştirici Relic, uzun süredir yeni projeler üzerinde çalışıyor olsa da 2. Dünya Savaşı temalı oyununun tutkunlarını sevindirmeyi başardı.

Kimilerinin favori RTS'i olan oyun hafta içinde 64-bit güncellemesine ve yeni haritalara kavuştu. 2021 yılında hala oyunların 64 bit dünyaya geçiş yapıyor oluşunu konuşmak ilginç olsa da, Company of Heroes 2'nin resmi çıkış tarihinin 25 Haziran 2013 olduğunu hatırlatmakta fayda var. Eylül ayından beri beta sürecinde olan bu güncellemenin henüz geçtiğimiz günlerde resmi sunuculara eklendiğini ifade edelim.

Teknik güncellemelerin yanı sıra Company of Heroes 2 oyuncularını yeni harita güncellemeleri de bekliyor. Topluluğun desteğini de arkasına alan geliştirici ekip; 1v1, 2v2 ve 3v3/4v4 haritalar olmak üzere tam 10 yeni seçeneği havuza ekledi. Havuzda olan 5 harita ise güncellendi.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum