Constantine'in Yönetmeni, Devam Filminin Sinyalini Verdi

Keanu Reeves her yerde!

DC filmleri adına oldukça hareketli bir dönemdeyiz. Hem yeni filmlerle ilgili haberler hem de hazırlıkları devam eden filmlerin kadrolarının genişlemesi hayranları heyecanlandıracak cinsten. Michael Keaton'ın Batman olarak geri dönme ihtimali bile büyük beklentiler yaratırken gündeme bomba gibi bir haber daha düştü. Hem de bu sefer işin içerisinde Keanu Reeves de var!

2005 yılında vizyona giren Constantine filminde başrol olarak gördüğümüz Keanu Reeves'i yeniden John Constantine'i canlandırırken görebiliriz. Filmin yönetmeni Francis Lawrence, Slash Film'e yaptığı açıklamada devam filminin halen planları arasında olduğunu belirtti. İşin heyecan verici kısmı ise Lawrence yeni film için şimdiden Keanu Reeves ve ilk filmin yapımcılarından Akiva Goldsman ile görüşmelere başlamış olması.

"İlk filmi hepimiz yapmak istedik ve yeterince başarılıydı. Aslında bizim yapmak istediğimiz daha sorumluluk sahibi ve 18+ bir filmdi. Filmimiz ilk planlanan orijinal hali kadar pahalı olmadı. Bir süre için devam filmi üzerinde çalıştık. Durum biraz karmaşık bir hal aldı. İlk filmde benim en sevdiğim şey kişisel bir hikaye olmasıydı. doğaüstü saçmalıklar içinde boğulmak yerine kişisel bir hikayeyi ele almak daha ilgi çekiciydi. Ayrıca üstünden gelmesi zor bir durumdu. Devam filmi hakkında son zamanlarda konuşuyoruz. Bu hepimizin içinde bir yara çünkü filmi gerçekten çok seviyoruz. Keanu, Akiva ve ben bu konuda hakkında konuşuyoruz." diyen Lawrence, Constantine'in geri dönüşündeki ilk kıvılcımı ateşledi.

Şu an için Constantine'in herhangi bir televizyon dizisi ya da filmde bulunmadığının da altını çizen Francis Lawrence, bu durumdan da oldukça şikayetçi. Bakalım Francis Lawrence, Keanu Reeves ve belki de daha önemlisi Constantine hayranları uzun zamandır bekledikleri bu devam filmine kavuşabilecek mi? Bu kadar atılım yapan DC/WB ortaklığının Lawrence ve Reeves'in bu muhteşem isteğini geri çevirmesi epey hayal kırıklığına yol açar gibi gözüküyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum