Keanu Reeves Yeniden John Constantine'i Canlandırmak İstiyor

John Constantine geri mi dönüyor?

Daha ortada Marvel Sinematik Evreni veya DCEU yokken, Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı bir Constantine filmi izledik. 2005 yılında vizyona giren filmin üstünden 14 sene geçti ve Keanu Reeves yeni bir açıklama yaptı, usta aktör yeniden John Constantine'i canlandırmak istediğini belirtmiş. DC-WB ortaklığı bu çağrıyı dinlerse yeni bir Constantine filmi için konuşmaya başlayabiliriz.

Variety'e konuşan Keanu Reeves, karaktere karşı derin bir sevgi beslediğini ve yeniden John Constantine'i canlandırmak istediğini belirtmiş. "Ben her zaman için John Constantine'i yeniden oynamayı istedim. Ben onun içinde bulunduğu dünyayı da çok seviyorum, John'u da çok seviyorum. Sadece o karakteri oynamayı ve o dünyada yer almayı çok istiyorum." diyen Reeves, DC'ye mesajı yollamış. Buradan sonra top tamamen yapımcıların ve stüdyonun elinde. Umarım Keanu Reeves'in bu çağrısı cevapsız kalmaz ve Constantine'e yeniden kavuşuruz.

Francis Lawrance tarafından yönetilen film 230 milyon dolar gişe geliri elde etmişti. Filmi seven kadar, sevmeyen de çok fazla insan var. Sizin görünüşüz nasıl bilemiyorum ama ben 2005 yılında çıkan Constantine filmini beğenmiştim. O filmin eksilerini de göz önüne alıp düzelterek ortaya oldukça başarılı yeni bir film çıkartılabilir. 

YORUMLAR
piri
21 Mayıs 2019 21:48

her türlü gideri var :D ayrıca yine abruzzi de lucifer olacaksa tadından yenmez :D

Parolamı Unuttum