Control Ultimate Edition'ın Yeni Nesil Versiyonu 2021'e Kaydırıldı

Güya çıkış dönemi oyunu olacaktı

Control'ün geliştirilmiş fps ve ray tracing özellikleriyle birlikte yeni nesil konsollara da geleceği açıklanmıştı ve bunun için belirlenen tarih de konsolların piyasaya çıkış dönemiydi. Ancak Remedy Entertainment yaptığı açıklamayla Control Ultimate Edition'ın yeni nesil versiyonunun 2021 yılının başlarına ertelendiğini açıkladı.

Net bir tarih vermeyen Remedy, bu süreyi oyunun harika hale gelmesi için kullanacaklarını söylüyor. Control Ultimate Edition içinde ana oyuna ek olarak The Foundation ve AWE genişleme paketleri bulunuyor.

Oyunun yeni nesil versiyonu PC ile benzer özelliklere sahip olacak. Zaten PC'de de ray tracing destekli olan Control Ultimate Edition, PS4 ve Xbox One'da da bazı özelliklerden mahrum olsa da oldukça iyi çalışıyor.

Control Ultimate Edition'ın yeni nesil güncellemesi tartışma yaratmıştı çünkü Remedy, bunu yalnızca PS4/Xbox One'da Ultimate Edition satın alan oyunculara ücretsiz güncelleme olarak sunacaklarını, Control sahibi oyuncuların ise oyunu baştan almalarının gerekeceğini söylemişti.

Control, kısa süre önce bulut yayını yoluyla Nintendo Switch'e de gelmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum