Control’e Fotoğraf Modu Eklendi

Old House’tan etkileyici kareler paylaşma zamanı geldi mi:)

505 Games ve Remedy Entertainment beğenilen oyunları Control için ücretsiz bir güncelleme paylaştılar. Bu güncellemeyle birlikte oyuna fotoğraf modu eklenmiş oldu.

Oyun içinde seçenekler menüsünden erişilebilir olan foto modunda bir kamera bir de filtre kısmı bulunuyor. Çekilen fotoğraflar üzerinde bir miktar oynama yapılmasına imkân veren düzenleme araçları da mevcut. Bu sayede fotoğrafı paylaşmadan önce rötuş yapma imkânınız oluyor. Görüş açısını genişletip daraltmak, odak mesafesini değiştirmek, 10 farklı filtreden birisini uygulamak ve dilerseniz karakterleri fotoğraftan çıkarmak mümkün.

Ağustos ayında bizlerle buluşan Control; Alan Wake göndermeleri, çok katmanlı evren tasarımı, bundan sonrası için de tonla malzeme sunan yapısı ve daha pek çok özelliğiyle üzerinde iyi düşünüldüğünü ve epey emek verildiğini hissettiren, başarılı bir oyundu bana kalırsa. Sanıyorum oynayanların pek çoğu da aynı fikirdedir. Nitekim aldığı tepkiler de gayet olumlu oldu.

Yapımcıların bundan sonra da durmaya niyeti yok gibi görünüyor. Yıl bitmeden Expeditions adlı ücretsiz bir oyun modu daha gelecek. Ondan sonrasını da bekleyip göreceğiz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum