CR7 Juventus'a Transfer Oldu - Peki, FIFA 19'a Ne Olacak?

CR7'nin efsanesi Juventus'ta devam edecek.

Dünyanın en büyük futbolcularından Cristiano Ronaldo ya da 'CR7', 2009 yılından beri top koşturduğu Real Madrid'den ayrıldı ve İtalyan devi Juventus'la 4 yıllık sözleşmeye imza attı. ‘Peki, bunun Oyungezer Online ve oyunlarla ne alakası,’ var diyeceksiniz; haklısınız, zira CR7'nin kariyer tercihleri pek umurumuzda değil ama bizi ilgilendiren FIFA 19'a ne olacağı.

Bildiğiniz üzere Electronic Arts’ın FIFA 19 için hazırladığı tüm promosyon materyalleri Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid formasıyla boy gösterdiği görsellere sahip. Eh, Ronaldo bundan böyle Juventus'un siyah-beyazlı formasını terleteceği için öncelikle bu materyallerin hepsinin toplatılması ve elden geçirilmesi gerekecek.

FIFA 19'un Fragmanında CR7 Şampiyonlar Ligi'ni Getiriyor

Promosyon materyallerinin daha sezon başlamadan değiştirilmesi daha önce görülmemiş bir durum değil, EA'nin bütçesi bunu kaldırabilecek durumdadır  diye düşünüyorum. Fakat en büyük sıkıntı, The Journey modunda.

EA, hazır Konami'den Şampiyonlar Ligi lisansını da kapmışken, The Journey’nin üçüncü sezonunda Alex Hunter’ı Real Madrid formasıyla CR7 ile omuz omuza Şampiyonlar Ligi finaline taşıyacaktı. Fakat CR7’nin Juventus’a sürpriz transferi bu planları bozmuş olsa gerek. Acaba bu mod yeniden mi yazılacak, yoksa ufak değişikliklerle CR7'nin Real Madrid'de olmayışının üstünü bir şekilde kapatmaya mı çalışacaklar?

PES Serisi Şampiyonlar Ligi Lisansını Kaybetti

Oyun 28 Eylül’de PC ve konsollar için piyasaya sürülecek. Bakalım EA, The Journey modunda ne gibi değişiklikler yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum