Crash Bandicoot 4: It's About Time Da Sonradan PC'ye Gelebilir

Activision kapıyı açık bıraktı

Crash Bandicoot serisi yıllar sonra orijinal bir oyuna kavuşuyor, Crash Bandicoot 4: It's About Time nihayet dün tanıtıldı ve oyunun PC'ye de geleceğini umanlar hayalkırıklığıyla karşılaştı. Çünkü çıkış tarihi bile belli olan oyunun sadece PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacağı açıklandı.

Normalde Crash Bandicoot, PlayStation exclusive bir seri olarak başlamış, ama 20012 tarihli Wrath of the Cortex'ten itibaren Xbox da oyunun platformları arasına eklenmişti. Serinin PC'ye gelişi içinse N. Sane Trilogy'e kadar beklemek zorunda kaldık. İlk üç oyunu remaster şeklinde sunan bu oyun, PS4'e çıktıktan bir sene sonra PC, Xbox One ve Switch için de çıktı.

Activision her ne kadar bu konuda net bir açıklama yapmıyor olsa da muhtemelen Crash Bandicoot 4: It's About Time'da da aynı yolu izleyecek ve oyun konsol versiyonlarından bir sene sonra PC için de çıkacak.

"İleriki tarihler için diğer platformları da hala değerlendirme aşamasındayız" diyen Activision, burada PC'ye ek olarak Switch'i ve belki de yeni nesil konsolları da kast ediyor olmalı.

Naughty Dog'un orijinal üçlemesini kaldığı yerden devam ettirecek olan oyunu, Spyro Reignited'ı da geliştirmiş olan Toys for Bob geliştiriyor. Oyunun çıkış tarihi ise 2 Ekim 2020.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum