Crash Bandicoot 4’ten İlk Ekran Görüntüleri Sızdı, Duyuru Bugün Gelecek

Serinin yeni oyununun eli kulağında

Geçtiğimiz gün Crash Bandicoot 4: It’s About Time’ın Tayvan’da derecelendirildiğini ve Activision’ın da bazı medya mensuplarına bir yapboz gönderdiğini paylaşmış, buradan hareketle resmi duyurunun yakında gelebileceğini aktarmıştık. Anlaşılan o ki, duyuru beklediğimizden de yakın.

Resmi duyuru gelmeden önce görseller sızdı bile. Resmi duyurunun da bugün gerçekleştirilecek Summer Game Fest Developer Showcase'te geleceği söyleniyor. Görseller düşük çözünürlükte olsa da oyunun artık teyit edildiğini söyleyebiliriz.

Ekran görüntülerinde Crash Bandicoot, Coco ve Cortex görülüyor. Yeni maskelere de yer verilmiş. Zaten oyunda kuantum maskeleri kullanacağımız ve adından da anlaşıldığı üzere “zaman” ile ilgili bir hikayesi olacağı sıklıkla dillendiriliyordu. Bu akşam gerçekleştirilecek gösterimde, kendilerine daha yakından bakmak, oyun hakkında detayları öğrenmek imkanına kavuşacağız.

Oyunun çıkış tarihi de bu görsellerle birlikte sızmış oldu. Buna göre, oyun 9 Ekim’de oyun severlerle buluşacak. Crash Bandicoot ile yeni bir maceraya hazır mıyız gençler :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum