Crash Bandicoot Geri Dönüyor

U-GO-DA (veya ne diyorsa artık Aku Aku)

Sony'nin bomba gibi geçen E3 konferansında Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot: Warped'ın yenilenmiş hallerinin PlayStation 4 için çıkacağı duyuruldu.

Hideo Kojima'nın yeni oyunu veya yeni God of War konferansın en etkileyici oyunları olsa da, ikisi de beni bu açıklama kadar heyecanlandırmadı. İlk konsolum olan PlayStation'da saatlerimi harcatan Crash, benim hayatımda oldukça büyük bir yere sahip. Crash'in benimle birlikte milyonların da (ya da ben milyonlar olduğuna inanıyorum) en sevdiği karakterlerin başında geldiğini düşünen Sony, sırf eski oyunları PlayStation 4'e yeniden getirebilmek için oyun haklarını elinde tutan Activision ile bir anlaşma yoluna gitti. Fakat Crash Bash'in yenilenenler listesinde olmaması beni üzmedi desem yalan olur, çünkü kendisi (bana göre) gelmiş geçmiş en güzel parti oyunlarından biriydi.

Şimdilik oyunların yenilenmiş hallerine dair bir bilgi veya bu oyunlardan görüntüler paylaşılmamış olsa da, "yeni nesil Crash"in nasıl gözüktüğünü daha yakından görme şansına sahibiz. Yenilenecek oyunlar ile birlikte ayrıca Crash'in Skylanders: Imaginators'a dahil olacağı da duyuruldu ve yeni Crash'i içeren yeni bir fragman da paylaşıldı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum